Hallitse olkapääkipuja like nevöbifoor. 

Integraalinen Fysioterapia - Olkapää. Keskiössä kiertäjäkalvosinpohjaiset oireet.

Olkapäävaivat voivat olla mutkikkaita, aiheuttaa päänvaivaa ja harmaita hiuksia. 

Haluan auttaa Sinua!Olkapääkivuista tehdään liian monimutkaisia! Keep it Simple Stupid. Olen tehnyt puolestasi kaiken tylsän työn ja kahlannut läpi tutkimuskirjallisuuden ja kenttätestannut kaiken opettamani!

Olen koonnut nyt yhteen pakettiin kaiken tärkeimmän, jotta sinä voisit olla varmempi olkapääkipuisten asiakkaiden kanssa työskentelyssä.

Koulutukset ovat kalliita ja työläitä. Pitää matkustaa, yöpyä, tehdä muistiinpanoja ja harjoitella. Maanantaiaamuna pää on sekaisin eikä muista mitään. Verkkokoulutus on oiva mahdollisuus! Kaikki materiaali on käytössäsi milloin haluat ja missä haluat. Jos sinulla on nettiyhteys, niin koulutus on käytössäsi. 

Toisin kuin "kilpailijoilla", tällä koulutuksella ei ole aikarajaa. Koulutus on käytössäsi hamaan tappiin asti. Mikäli päädyn syystä tai toisesta poistamaan koulutuksen, ilmoitan siitä ja voit ladata videot koneelle. 


Mitä kurssilla käydään läpi?

Koulutuksessa pureudutaan esimerkiksi seuraaviin teemoihin.

Subacromiaalinen pinne – Mikä se on vai onko mikään?

Kiertäjäkalvosimen repeämät

Kiertäjäkalvosimen tendinopatia

Kuvantaminen – onko hyödyllistä?

Lapaluun dyskineesi – Mikä on lapaluun rooli olkapääkivuissa?

Olkapääkipujen tutkiminen – Mitä fysioterapeutti tutkii ja miksi?

Mitä ortopediset testit oikeasti kertovat?

Kortisonia vai ei?

Mikä on tehokasta olkapääkipujen hoidossa?

Mikä on rakenteen rooli olkapääkivuissa?

Mikä on manuaalisen terapian rooli?

Fyysisen harjoittelun perusta – asteittainen altistaminen

Fyysinen harjoittelu – lihaksia vai liikkeitä? 

Fyysinen harjoittelu – lapaluuta vai olkapäätä?

Fyysinen harjoittelu – yleistä vai spesifiä? 

Manuaalisen terapian tekniikat olkapääkivuissa? Let’s make it simple.

Mitä olkapään sisäkierto ja horisontaalinen abduktio kertovat rintakehästä?

Progressiot kivuliaaseen olkapään fleksioon, abduktioon ja horisontaalinen punnertamiseen.

Aitoja case-esimerkkejä olkapääkipuisista asiakkaista. 

1) Sietokyvytön crossfittaajan olkapää, 2) Erittäin ärtynyt olkapää 3) jäykkä ja kipeä olkapää

Voin itse mainostaa koulutustani vaikka loputtomiin, mutta mitä osallistujat ovat mieltä koulutuksesta? 

Mielestäni on aivan ensiluokkaista saada tällaisesta todella laajasta ja yksityiskohtaisesta aihealueesta äärimmäisen kompaktiin pakettiin, jossa tuodaan ne merkittävimmät asiat selkeästi esille. Keskitytään ennen kaikkea siihen kokonaiskuvaan, eikä pureuduta liian tarkkaan yksityiskohtaisuuksiin. Tämä on ensiarvoisen tärkeää käytännön viennin kannalta, ja kurssi ylitti täysin odotukset tämän osalta. Ja vaikka paljon yksityiskohtaisuuttakin oli, kuten myös asiaan kuuluu, on helppo palata materiaaleihin myöhemmin. Esitystyylisi on ainakin mielestäni miellyttävä: rauhallinen, selkeä ja tarvittaessa riittävän havainnollistava. Hinta-laatusuhde opiskelijan näkökulmasta aivan erinomainen: voin vaan kuvitella kuinka paljon aikaa olet käyttänyt tietoperustan seulontaan. Musta tausta ja valkoinen teksti toimii, mukava seurata, eikä silmät väsy liiaksi. Keitettävää jatkoon: mielestäni sisältö aivan täyttä timanttia, jatka samalla tavalla! Tällaista ensiluokkaista sisältöä tuijottelisi kuitenkin mielellään suuremmalta ruudulta. -Esko Tiainen.

Ruusuja sinulle! Olet erittäin hyvä esittämään ja selittämään asiat. Kiitos, että pidät koulutuksien hinnat erittäin tolkkuina (voisin maksaa enemmänkin), vaikka sisältö kursseilla on A-luokkaa! Verrattuna useisiin muihin koulutuksiin olen saanut kursseillasin, joka kerta jonkun ahaa elämyksen, jonka avulla oma työskentely muokkaantunut! -Matias Kalliokoski

Hyvin rakennettu kokonaisuus. Teoriaosioissa tiivistit tosi hyvin vallalla olevat ajatukset, käsitykset ja toimintatavat sekä perustelit omaa kantaasi ja lähestymistapaasi, mikä vaikuttaa sopivasti loogistetulta. Webinaarissa oli tuttua asiaa, mutta puit asiat hyvin sanoiksi. Tästä sanoittamisesta on itsellä apua asiakkaille asioita selittäessä, välillä ne yksinkertaiset sanat tuolloin itseltä puuttuu. Kurssin hinta oli sopiva ja tämmöset verkkokokonaisuudet on hyviä, koska ne voi tehdä ja katsoa omaa tahtia. Ehtii myös pureksia asioita välillä ja katsoa lisää, kun edellinen asia on nielty. -Hanna-Leena Polso (Kapasiteettitehdas)

Sain lisää ymmärrystä näytöstä olkapäävaivoihin liittyen sekä konkreettisia keinoja tutkimiseen, manuaalisen terapiaan sekä progressiiviseen kuormittamiseen erilaisissa tilanteissa. Erittäin hyvä ja kattava kokonaisuus ja webinaari täydensi hyvin systeemisellä ajattelullaan. -Tuomas Repo (Fysiorepo)

Rento ja lämmin olemuksesi on helposti seurattavaa :) Hyvä ja kattava tutkimustieto ajatustesi taustalla luo luottamusta. Materiaali on selkeä ja innostava. Lämmin kiitos, olen kiinnostunut jatkokursseistasikin tämän perusteella!  -Anne Vehviläinen

Selkeästi tuotu tuoretta tutkimustietoa johon kurssi vahvasti nojaa. Kurssilla käsiteltiin asiat melko napakasti eikä lähdetty rönsyilemään aiheessa. Sain selkeän pohjan jonka päälle on hyvä lähteä rakentamaan omaa ammattitaitoaan. Todella hyvä kokonaisuus! Ihan ilman turhaa kehumista, paras kurssi! Tosin mielestäni halpa kun miettii kuinka laaja ja hyvä kurssi on, mutta toivottavasti fysiot älynneet ostaa tän. -Mirka

Toi paljon sellaista tietoa, mitä ei muualla juuri puhuta. Sain lisää erinomaisia työkaluja olkapäävaivojen hoitoon ja etenkin ymmärrystä. Kurssi myös selvensi minulle paljon asioita, mitkä on muilla olkapää kursseilla jäänyt puuttumaan täysin. -Toni Vainikainen.

Kiitos koulutuksesta. Odotin saavani koulutuksesta uusia ajatuksia olkapään kuntoutukseen ja hyviä vinkkejä. Ja tosiaankin sain hyviä ideoita ja oivalluksia työhön, etenkin harjoitteet ja niiden yksityiskohdat olivat todella hyviä. Käytännön työhön on jo siirtynyt ideoita koulutuksesta ja vaste on ollut lähes välitön. Pienet yksityiskohdat ovat äärettömän tärkeitä ja kun niistä saa kiinni niin tulokset ovat hyviä. Koulutus on selkeä ja hyvä kokonaisuus. Etenkin käytännön osuus oli hyvä ja monipuolinen. Olkapää-koulutus täydentää aikaisempaa kokonaisuutta Jarin koulutuksissa. Mielelläni osallistun jatkossa laadukkaisiin koulutuksiin.  -Ilari Kokkonen

Luennot kurssilla

Intro

Subacromiaalinen pinne

Rotator Cuff tendinopatia

Rotator cuff repeämät

Yhteenveto

Lapaluun merkitys (scapulan dyskineesi)

Tutkiminen

Manuaalinen terapia

Injektiot

Fyysinen harjoittelu olkapääkivuissa (Lab)

Nousujohteinen kuormittaminen (asteittainen altistaminen)

Case-tapaukset

Kurssilta saat tieteellisen päivityksen olkapääkivuista ja ennen kaikkea massivisen määrän kenttätestattua käytännönosaamista.

Jos koulutus järjestettäisiin livenä, sen hinta olisi 400 euroa. Nyt saat saman asian alle puolella hinnasta.

Opiskelija

Käytä koodia 'tähtiopiskelija'

119

Valmistunut


149


Kuka kurssin takana?

Kurssin vetää rovaniemeläinen fysioterapeutti, kouluttaja ja fysioterapia 2.0:n kirjoittaja Jari Tapio. 

Jari Tapio on liikkeen ja kuntoutuksen edelläkävijä. Jari toimii Rovaniemellä fysioterapeuttina ja valmentajana, jossa hänen asiakaskuntansa tavoitteet muodostuvat niin urheilumenestyksestä kuin arjessa pärjäämisestäkin. Jari on käyttänyt vuosia itse syventäen tietoaan aina mikrotason fysiologiasta ihmisen hyvin monimutkaiseen liikkeeseen samalla kouluttautuen kansainvälisesti. Tämän syvän perehtymisen ja jatkuvan kliinisen käytännön soveltamisen pohjalta liikkumisen tieteen ja taiteen peruspohjaksi hän on rakentanut Integraalisen Fysioterapian konseptin. Jari kouluttaa tällä hetkellä tätä jatkuvasti hioutuvaa filosofiaansa menestyksekkäästi muille kuntoutusalan ammattilaisille ympäri Suomea.faq

Kuinka kauan kurssi on katsottavissa?

Toisin kuin "kilpailijoilla", tämä kurssi on käytössäsi ikuisesti. Mikäli kuitenkin maailma ja tilanteet muuttuvat ja päätän syystä tai toisesta poistaa kurssin, ilmoitan siitä etukäteen ja voit ladata videot koneellesi.

Miten voin maksaa?

Maksu tapahtuu verkkokaupassa, jossa on käytössä Klarnan maksutavat kuten verkkopankki, pankki- ja luottokortit sekä laskutusmahdollisuus

Olen opiskelija. sopiiko tämä minulle?

Sopii mainiosti. Olisimpa itsekin saanut opiskeluaikana tällaista tietoa.