Siirry suoraan sisältöön

Anteriorinen polvikipu webinaari

34,90 

Osasto:

“Tää oli aivan loistava setti ja antoi paljon uutta ajan hermoilla olevaa tietoa anteriorisen polvikivun suhteen. Jotenkin luo suurta tyydytystä se, että kukaan ei toisaalta tiedä tarpeeksi asiasta riittävästi, mutta se ei tarkoita etteikö tätä vaivaa pystyisi tehokkaasti kuntouttamaan. Jarilla on loistava tyyli esittää ja kertoa asiat. On tullut oltua monenlaisissa koulutuksissa, mutta tässä setissä tuli muihin koulutuksiin verrattuna hyvin selkeästi esille minkälaisia interventioita voi käyttää vaivan hoidossa. Lisää tällaisia koulutuksia ja hartiarengas koulutus kiinnostaisi myös täällä Joensuun suunnalla. Kiitos Jari! Keep it up!”

“Hyvä tiivis paketti, josta sai hieman osviittaa missä on menossa omien ajatusten ja osaamisen kanssa näin suhteellisen tuoreena fysioterapeuttina. Jopa hieman helpotti omaa ammatillista epävarmuutta. Kiitos myös kun täsmensit automaattisesti hankalampaa termistöä. Sisältöä oli helppo seurata ja esitystapasi selkeä sekä rauhallinen.”

Hienosti kävit asioita läpi ja näkee, että olet todellakin perehtynyt eri näkökulmiin ja tietoon, mitä on saatavilla. Tosi tärkeitä nostoja, ettei ole vaan yhtä tapaa toimia, mutta toisaalta tämä myös haaste, kun ei vaan aina tiedetä miksi joku paikka on kipeä ja ei aina itsekään osaa tarpeeksi hyvin asiakkaalle tätä kipukokonaisuutta avata. Mielelläni näitä luentoja kuuntelee enemmänkin. Ja pitää ehkä käydä kirjakaupoillakin. Hyvää duunia!

Sisältö

Mikä on polven etuosan kiputila? (Vihje, se ei ole kondromalasia)

Mikä patellofemoraalioireyhtymä? (What the heck??)

Onko vastus medialis avain polvikipujen hoitoon? (Vastaus voi yllättää)

Mikä merkitys patellan linjauksella on anteriorisessa polvikivussa? (Vai onko ollenkaan?)

Millaisia ortopedisiä tai toiminnallisia testejä polven etuosan kipuihin voi käyttää? (Onko esimerkiksi voiman testaaminen hyödyllistä?)

Millaista harjoittelua anterioriseen polvikipuun? (Pelkkä polven ojennus EI riitä)

Entäs ne kuuluisat psykologiset tekijät? (Keittiöpsykologivaara!)

Entä teippaus, onko siitä hyötyä?

Entä manuaalinen terapia?

Q&A

Fysioterapiaopiskelija! Käytä koodia opiskelija ja saat 15 euron alennuksen webinaarista.